dilluns, 5 de maig del 2008

Los Mossos i el Deu que els ha parit

L'altre dia vam sortir per Lleida amb la troup i s'ens va ocorrer la brillant idea d'anar a la Pacha... també ens en podiem haver anat la merda!, tot ple de richards, latin kings i menors (bueno aquestes ultimes encara es tolera en la nostra situació). Com que allo era una ruina vam plegar trastets i cap a casa, un dels assistent pilla el cotxe, el paren, bufa i pam! 0'39, 600€ i 3 mesos de retirada...

Que vull dir amb aixo? donc no ho se! Però esta clar que no se pot fotre el ruc com anys enrrera. Just això comentavam dissabte en una taula d'un parador de carretera fent unes birres, allí la mes gran representació de la societat actual, des de 20 anys a 60, uns parlant dels Mossos, els altres d'anar a caçar i els mes artistes decidien quin puticlub regentarien aquest finde. Mentre tots feiem birres un dels de 50 anys mirava uns revista de maquinaria agricola, segons ell buscava una "pluma" per fer aixecar el membre que la cosa no estava per bromes i la viagra val una pasta, la resta abordabam el tema amb vivències i degeneracions varies, quins temps aquells que tornaves tot tajat del Big i counduies pel mig de la carretera per no perdre la referencia de la linea "rollo scalextric" i ara si algun día em paressin quan torno de Lleida a part de riures de mi i insultarme per ruc, me retirarien hasta el DNI.

Lo pitjor es quan mentre t'empapelen van de bon tio i te diuen que ells no poden fer-hi res, pero que amb una mica menys et deixarien seguir, que miris de fer recursos que de vegades te la treuen, etc... i com dirien els Mama Ladilla tu pensant "antente a tu tonta tarea y punto, o a caso quieres dejar patente que no te enteras, si te enrrollas saco la manta y por mi muertos que pernocto, asi que pitufo abrevia y ponme la multa que para eso te pago, tonto!".

Aqui us deixo amb el rei del "chinchon", això si que es un bon pinyo i no els aires birreros que pillem naltres...




2 comentaris:

Felip ha dit...

Hola crack!!!De nou un article collonut. El que no savia es que et retiraven el DNI si et pillaven molt borraxo. Ho haure de provar xk jo aixo del DNI com que hem sobra un rato llarg. Aveure si així almenys puc aconseguir algun document d'identitat que reflexi la meva auténtica nacionalitat.
El video boníssim, caxo forat k fot a la paret!!!
Salut i Força

Anònim ha dit...

Si noi! es el Capità Castanya, altanto la garrotada que li fot al "pladur"...